Skippy  

Vredehofweg 25, 3062EK, Rotterdam

8,5
Skippy, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Skippy is gelegen aan de Vredehofweg in het hart van Kralingen, midden tussen de (basis)scholen. Het is een kleinschalig, huiselijk kinderdagverblijf, gehuisvest in een uniek, historisch pand. Het pand is in het najaar van 2012 volledig gerenoveerd en beschikt over 4 groepen. ... Lees meer »

Meer informatie

Gemiddelde beoordeling

Lees de persoonlijke ervaringen van andere ouders met dit kinderdagverblijf of deel je eigen ervaring!

8,5
15 beoordelingen
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service
PLAATS EEN BEOORDELING

Alle beoordelingen

Kleinschalig kinderdagverblijf met hele lieve leidsters

31 augustus 2018 | FamilieW | Periode van: april 2018 tot: heden

Mijn zoontje gaat sinds april naar dit kinderdagverblijf (vanaf 13 maanden). Na een paar weken was hij gewend en vindt hij het erg leuk om erheen te gaan. Wij zijn zeer tevreden over Skippy, vooral vanwege de lieve en deskundige leidsters. Ik merk dat de leidsters mijn zoontje ondertussen goed kennen, heel lief voor hem zijn en veel aandacht besteden aan zijn ontwikkeling (bijv. werken aan moeite met eten en oefenen met stappen). Ook hebben ze veel leuke activiteiten (zwembadje neerzetten op het baby balkon, voorlezen, knutselen, puzzelen, zelf pizza maken, etc.). De tuin buiten is ook erg mooi - hier zal ons zoontje vast veel gebruik van gaan maken als hij naar de peutergroep gaat. Wij laten hem dus met een gerust hart achter. :-)

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

Goede keuze voor ouders die een huiselijke sfeer belangrijk vinden

27 april 2018 | Familie de Zeeuw | Periode van: februari 2018 tot: heden

Ons zoontje gaat nu 3 maanden naar deze opvang en wij zijn erg blij met de keuze die wij hebben gemaakt. De ruimte is heel huiselijk ingericht en het personeel gaat met de tijd mee. Zo wordt er gewerkt met een ouderportaal waarin ouders de dag van hun kind kunnen volgen en een vingerafdruksysteem om ouders toegang te verlenen tot het gebouw. Wij ervaren persoonlijke aandacht en positiviteit naar de kinderen toe. Tevens staat het gebouw in een mooi omgeving en vlakbij de Kralingse plas. Kortom, een aanrader voor andere ouders!

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie
Minpunten: Parkeren in de ochtend is lastig

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

Fijne sfeer en lieve professionele juffen

25 april 2018 | Marie Anne | Periode van: februari 2018 tot: heden

Met plezier breng ik mijn dochter naar Skippy. Er heerst een fijne sfeer, de juffen zijn vriendelijk en goed opgeleid en nemen de tijd voor je. De ruimte is schoon, ruim en de materialen zijn degelijk. De app die ze gebruiken is handig (notities drinken/slapen etc), maar vooral de foto's zijn erg leuk! Ik zou het KDV zeker aanbevelen!!

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

Top KDV met lieve medewerkers op een mooie locatie

18 juli 2017 | Miranda | Periode van: juni 2017 tot: heden

Na diverse KDV's te hebben bekeken uiteindelijk bij Skippy uitgekomen en hier geen moment spijt van gehad. De locatie is top met veel buitenruimte en lichte, open speelruimten. De medewerkers zijn ook super: altijd vrolijk en denken echt met je mee. Zo ben ik wel eens opgebeld met de vraag of ze mijn zoontje eerder eten moesten geven zodat dit handiger voor mij uit zou komen na het halen! Ook trainen ze de kindjes op hun 'competenties', in ons geval bijvoorbeeld het liggen op de buik. Via een website / app kan je altijd terugzien hoe laat er is gegeten en geslapen en of er verder bijzonderheden zijn. Enige nadeel is de flexibiliteit aangezien ze best vol zitten.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

Betrouwbare en gezellig KDV, voelt goed!

09 mei 2017 | Ouders | Periode van: januari 2017 tot: heden

Fijne en lieve leidsters, goede communicatie. Netjes en schoon.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service