Marijke  

Honingerdijk 106, 3062NX, Rotterdam

8,6
Marijke, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Zoekt u een kinderdagverblijf voor hele en/of halve dagopvang ( met een keuze voor een warme maaltijd) dat een lichte, frisse uitstraling heeft en midden in een groene omgeving ligt? Naast de velden van Excelsior en Speeltuin Kralingen vindt u Kinderdagverblijf Marijke, een locatie met een... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Zoekt u een kinderdagverblijf voor hele en/of halve dagopvang ( met een keuze voor een warme maaltijd) dat een lichte, frisse uitstraling heeft en midden in een groene omgeving ligt? Naast de velden van Excelsior en Speeltuin Kralingen vindt u Kinderdagverblijf Marijke, een locatie met een jarenlange ervaring in de wijk en een goede reputatie. Niet voor niets komen de meeste ouders via mond tot mond reclame bij ons terecht. Naast betrokken en lieve leidsters met veel aandacht en zorg voor de kinderen, waarderen ouders de open communicatie, sfeer, het gratis parkeren voor de deur en de flexibiliteit. Zoekt u wat meer flexibiliteit en betaalt u liever wat minder? Op Kinderdagverblijf Marijke heeft SKK een Flexgroep voor kinderen van 0 - 4 jaar. U kunt hier losse dagdelen (van 4 uur) afnemen:
Ochtend van 8.30-12.30 ( te verlengen tot 13.00)
Middag van 12.30-16.30 ( te verlengen tot 17 of 17.30)
Beide dagdelen kunnen verlengd worden en/of aansluitend aan elkaar worden afgenomen.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleid is een leidraad voor het handelen van de pedagogisch medewerkers bij hun werk op de groepen. Er wordt ingegaan op hoe de pedagogisch medewerkers: • de interactie tussen de kinderen en de pedagogisch medewerker laten verlopen • waarden en normen overdragen op de kinderen • spel en ontwikkelingsmogelijkheden scheppen voor de kinderen in hun dagelijks handelen • de eigenheid van de kinderen respecteren • er voor zorgen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen
Communicatie met ouders
Op elke groep wordt gewerkt met een iPad. Via het beveiligde ouderportaal op de website kunnen ouders elk moment van de dag inloggen en bekijken welke activiteiten of bijzonderheden er over hun kind vermeld staan. Ook kunnen ouders hun eigen pagina beheren wat betreft NAW gegevens en hun facturen en jaaropgaven downloaden. Daarnaast zijn er de dagelijkse overdracht momenten. nieuwsbrieven. een actieve FB pagina. een jaarlijks herfstfeest en een actieve oudercommissie.
Aanmeldings- procedure
Ouders die hun kind(eren) bij SKK willen inschrijven doen dat middels het inschrijfformulier in op de website www.stichtingkinderopvangkralingen.nl of via www.bijnaleukerdanthuis.nl. Er kan een keuze gemaakt worden in de voorkeur voor dagen, eventueel verlengde opvang en de gewenste startdatum. Daarna kunnen ouders een afspraak maken voor een rondleiding op de gewenste locatie en kan de ouder een keuze maken voor de locatie.