Fransje Plukkebol  

Kleiweg 500, 3045PM, Rotterdam

8,2

Kinderdagverblijf Fransje Plukkebol biedt hele dagopvang, halve dagopvang en flexibele opvang aan kinderen van acht weken tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf telt 72 plaatsen, verdeeld over vijf verticale en één horizontale groep. Het kinderdagverblijf is onderdeel van het Sint Franciscus Gasthuis Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Fransje Plukkebol biedt hele dagopvang, halve dagopvang en flexibele opvang aan kinderen van acht weken tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf telt 72 plaatsen, verdeeld over vijf verticale en één horizontale groep. Het kinderdagverblijf is onderdeel van het Sint Franciscus Gasthuis.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleidsplan geeft ouders een indruk van het pedagogisch klimaat in Fransje Plukkebol. Warmte en uitdaging zijn de pijlers waarop het beleid is gebaseerd. Wij vinden het belangrijk dat een kind zich bij ons op zijn/haar gemak voelt, een goede band met de pedagogisch medewerkers heeft, plezier heeft, zich op diverse gebieden ontwikkelt en veel nieuwe ervaringen opdoet.
Communicatie met ouders
We hechten veel waarde aan een goede dagelijkse mondelinge overdracht tussen de ouders en de pedagogisch medewerkers. Over de ontwikkelingen in de organisatie houden wij de ouders schriftelijk op de hoogte. Twee keer per jaar verschijnt de Plukkepost. het informatiekrantje van het kinderdagverblijf. Eén keer per jaar wordt er een ouderavond georganiseerd en één keer per jaar wordt er een oudergesprek afgesproken.
Aanmeldings- procedure
Inschrijven gebeurt door middel van het inleveren of inzenden van het aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier kunt u vinden op www.sfg.nl -> OVER SFG en is ook verkrijgbaar in het kinderdagverblijf. Als er een kindplaats beschikbaar is ontvangt u een offerte.