Stichting Kinderopvang Mariadonk  

Hoefstraat 13, 4735TA, Zegge

Stichting Kinderopvang Mariadonk, Zegge - Beste-kinderdagverblijf

SKM biedt kinderopvang met een unieke mix van kwaliteit en flexibiliteit. Met een professioneel en enthousiast team creëren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer, waarbij we veel aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind. Flexibiliteit betekent bij... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
SKM biedt kinderopvang met een unieke mix van kwaliteit en flexibiliteit. Met een professioneel en enthousiast team creëren wij voor uw kind een veilig verblijf in een gezellige sfeer, waarbij we veel aandacht besteden aan de individuele ontwikkeling van ieder kind. Flexibiliteit betekent bij SKM dat we de opvang zo goed mogelijk laten aansluiten op de werktijden van u als ouders. SKM probeert mee te denken met de ouders, niet andersom:

- SKM is maandag tot en met vrijdag geopend van 06.30 tot 19.00 uur
- Er is geen minimale afname en flexibele opvang is mogelijk
- Bij SKM betaalt u per half uur en niet per dagdeel
- Wij bieden opvang op maat: vast, flexibel en incidenteel
- Wij berekenen geen aanmeld- en inschrijfkosten
- Wij berekenen geen kosten voor de wendagen
- Op de BSO is er ook alleen vakantieopvang mogelijk
Pedagogisch
beleid
Emotionele competenties; Kijk, ik mag er zijn! Sociale competenties; Kijk, we doen het samen! Motorische/zintuiglijke competenties; Kijk, ik beweeg / Kijk, ik ervaar en ontdek! Taal en communicatieve competenties; Kijk, ik maak contact, luister, praat en begrijp! Cognitieve competenties; Kijk, ik denk, begrijp en ontdek!
Communicatie met ouders
Onze pedagogisch medewerkers zien de ouders wekelijks. Wij vinden het belangrijk om het contact met ouders persoonlijk te houden. Daarnaast communiceren wij veel via email. ondersteund door fysieke formulieren.
Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.