Kids&Zoo kinderopvang en BSO  

Brinkenhalte 24, 7812HX, Emmen

8,7
Kids&Zoo kinderopvang en BSO, Emmen - Beste-kinderdagverblijf

Kids&Zoo; heeft haar deuren geopend in december 2014. Miriam en Lisette zijn de trotse eigenaresses. Kids&Zoo; is gevestigd aan de Brinkenhalte 24. Het ligt centraal tussen de wijken de Rietlanden, Bargeres, de Delftlanden en Parc Sandur. Kids&Zoo; bied onderdak aan kinderen van 0-13 jaar. ... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kids&Zoo; heeft haar deuren geopend in december 2014. Miriam en Lisette zijn de trotse eigenaresses. Kids&Zoo; is gevestigd aan de Brinkenhalte 24. Het ligt centraal tussen de wijken de Rietlanden, Bargeres, de Delftlanden en Parc Sandur.
Kids&Zoo; bied onderdak aan kinderen van 0-13 jaar.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleid is gebaseerd op de vier pedagogische basisdoelen die in de wet kinderopvang beschreven zijn (prof. J.M.A Riksen-Walraven). Deze doelen zijn gericht op het geven aan kinderen van: 1. Een gevoel van emotionele veiligheid. 2. Gelegenheid tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties. 3. Gelegenheid tot het ontwikkelen van sociale competenties. 4. De kans zich waarden en normen van de samenleving eigen te maken. Op onze website vind u ons complete beleidsplan.
Communicatie met ouders
Kids&Zoo; is zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij streven er naar om u binnen 2 dagen antwoord te geven op uw vragen. Ook kunt u ons altijd aanspreken op locatie.
Aanmeldings- procedure
U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding. Besluit u daarna uw kind(eren) aan te melden dan kan dat via het aanmeldingsformulier op onze website.