Het Kleine Rijk 's-Gravendijkwal  

's-Gravendijkwal 50, 3014ED, ROTTERDAM

Het Kleine Rijk 's-Gravendijkwal, ROTTERDAM - Beste-kinderdagverblijf

Het Kleine Rijk aan de ’s-Gravendijkwal is gevestigd in een mooi herenhuis aan een markant plein. Binnen laat je de drukke stad achter je. Het pand straalt een warme, huiselijke sfeer uit en de grote, lommerrijke stadstuin biedt een oase van rust. Elke dag spelen de kinderen in de tuin met de... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het Kleine Rijk aan de ’s-Gravendijkwal is gevestigd in een mooi herenhuis aan een markant plein. Binnen laat je de drukke stad achter je. Het pand straalt een warme, huiselijke sfeer uit en de grote, lommerrijke stadstuin biedt een oase van rust. Elke dag spelen de kinderen in de tuin met de grote zandbak en allerlei leuke ontdekhoekjes. Is het weer wat minder? Mooi! Want wat is er leuker dan met je regenjasje en kaplaarsjes aan lekker te stampen in de plassen! Op Het Kleine Rijk 's-Gravendijkwal werken we met duo-groepen.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). Onze oudercommissie (OC) zet zich in om Het Kleine Rijk 'n fijne plek te laten zijn én te laten blijven.
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang