't Zonnetje  

Tak van Poortvlietstraat 45, 3038NW, Rotterdam

't Zonnetje, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

't Zonnetje is gevestigd in de karakteristieke Staatsliedenbuurt. Wij hebben een grote natuurtuin met wilgentenen speeltoestellen. Hoge bomen geven schaduw in de zomer en plezier in de herfst. Met onze moestuintjes als middelpunt is onze tuin een oase van rust. Wij gaan met de kinderen graag en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
't Zonnetje is gevestigd in de karakteristieke Staatsliedenbuurt. Wij hebben een grote natuurtuin met wilgentenen speeltoestellen. Hoge bomen geven schaduw in de zomer en plezier in de herfst. Met onze moestuintjes als middelpunt is onze tuin een oase van rust. Wij gaan met de kinderen graag en veel naar buiten. Kinderen genieten volop van taakjes als blad verzamelen en de zandbak aanvegen. Ook andere werkjes zoals wieden en oogsten in onze tuintjes, bieden alle ruimte voor fantasiespel en ontdekkingen bij kinderdagverblijf 't Zonnetje.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). Wij hebben een enthousiaste en actieve oudercommissie (OC).
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang