De Olifant  

Zuster Hennekeplein 70, 3033BW, Rotterdam

8,8
De Olifant, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

De Olifant is gehuisvest in een sfeervol gebouw dat in 1993 speciaal als kinderdagverblijf is ontworpen. Dat is te zien aan de indeling van de groepen; de peuter- en verticale groep hebben de kindertoiletten in de groep waardoor de zindelijkheidstraining wordt bevorderd. Het gebouw is zeer... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in Rotterdam »

Kenmerken De Olifant

Uurtarief vanaf
€ 0.00
Aantal kindplaatsen
60
Aantal leidsters
0
Horizontale groep
ja
Verticale groep
ja
Gemiddelde groepsgrootte

0
Oprichting
1996
Eten inclusief
ja
Luiers inclusief
ja
HKZ Keurmerk
ja
BSO aanwezig
ja
Min. aantal dagdelen
1
Halve dagopvang
ja
Flexibele opvang
ja
Opvang tijdens vakantie
nee
Voorschoolse educatie
ja
Meertalig
ja

Extra kenmerken

  • Medische voorzieningen
  • Grote buitenruimte
  • Multicultureel

Laatste aanpassing door KDV (29 maart 2017)

Wat biedt dit KDV?

Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). De Olifant heeft een eigen actieve oudercommissie (OC).

Beste beoordeling

8,8

Goede keuze voor kinderen die structuur nodig hebben

17 februari 2013 | Daphne | Periode van: 10-2006 tot: heden

Dit kinderdagverblijf geeft kinderen een veilige plek, waarbij een zeer vaste groep leidsters de kinderen liefde, aandacht en de structuur geeft die een kind nodig heeft. De kinderen kunnen zich veilig hechten, maar krijgen ook de regels mee die ze nodig hebben. Daarbij is het personeel zeer professioneel en is ook leuk in de omgang naar de ouders toe. Wij hebben onze drie kinderen er altijd met een veilig gevoel naartoe gebracht en onze jongste gaat er ook altijd met veel plezier naar toe. De service is zeer compleet, alleen de favoriete knuffel voor het slapen, moeten we zelf meegeven, verder wordt voor alles gezorgd. Qua accommodatie is het veilig, compleet en leuk voor de kinderen, onbekenden worden niet binnengelaten zonder toestemming van de ouders! Wij vinden het vooral heel fijn dat het personeel weinig wisselt, wat ook heel veel zegt over de fijne sfeer daar en onderling tussen het personeel. Ook is dit een hele prettige constante factor voor de kinderen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie
Minpunten: Door de bezuinigingen, merk je dat het beleid slechter wordt, er wordt goedkoper ingekocht, maar het heeft helaas ook tot gevolg dat er steeds vaker minder leidsters op de groepen kunnen staan en de leidsters hierdoor meer uren moeten draaien, meer kinderen moeten leiden, waardoor ook minder activiteiten ondernomen kunnen worden.

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van De Olifant in Rotterdam. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »