Kinderdagverblijf Nanoq  

Wilhelminastraat 35a, 4921KC, Made

9,3
Kinderdagverblijf Nanoq, Made - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Nanoq is een kleinschalig kinderdagverblijf in Made, met 1 verticale groep (0-4 jaar) van maximaal 12 kinderen per dag. Respect, veiligheid, vertrouwen en gemoedelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. We bieden opvang voor hele dagen, halve dagen, tijdelijk, flexibel en... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in Made »

Kenmerken Kinderdagverblijf Nanoq

Uurtarief vanaf
€ 6.15
Aantal kindplaatsen
15
Aantal leidsters
5
Horizontale groep
nee
Verticale groep
ja
Gemiddelde groepsgrootte

12
Oprichting
2009
Eten inclusief
nee
Luiers inclusief
nee
HKZ Keurmerk
nee
BSO aanwezig
nee
Min. aantal dagdelen
1
Halve dagopvang
ja
Flexibele opvang
ja
Opvang tijdens vakantie
ja
Voorschoolse educatie
nee
Meertalig
nee

Extra kenmerken

  • Groot door klein te zijn! Hele dagen
  • halve dagen en incidentele opvang.

Laatste aanpassing door KDV (19 april 2019)

Wat biedt dit KDV?

Wij vinden het erg belangrijk dat er een gemoedelijke en vertrouwde band is met kinderen en ouders. Wij willen graag een verlengde van thuis uitstralen en hier zo goed mogelijk op aansluiten.

Beste beoordeling

9,5

Klein maar fijn

10 februari 2013 | Karijn | Periode van: 8-2010 tot: heden

Kdv Nanoq heeft er bewust voor gekozen om kleinschalig te zijn. Daardoor is er veel tijd voor alle kinderen. Mijn oudste kwam van een groot kdv waar hij het niet leuk vond. Bij Nanoq voelde hij zich direct op zijn gemak. Hij leefde helemaal op en ontwikkelde zich razendsnelMijn jongste gaat er ook heen, elke keer met een big smile. Nanoq organiseert veel activiteiten met speciale thema's waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Daarnaast wordt er buiten het verblijf ook nog veel gedaan met de ouders, zoals het organiseren van een speelgoedbeurs waarbij het opgebrachte geld gedoneerd is aan stichting support4specials. Nanoq vangt ook kinderen op met "special needs". De leidsters zijn zeer zorgzaam, alles verloopt in overleg met de ouders, er wordt vrij met elkaar gecommuniceerd. Vanaf het eerste gesprek waren wij zeer positief over het kdv. Al ruim twee jaar ben ik voorzitter van de oudercommissie van het kdv met veel plezier. Met groet, Karijn de Koning

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie
Minpunten: Weinig ruimte, De buitenruimte is niet zo heel groot, maar 100 meter verderop is een groot omheind grasveld waar de oudste kinderen naar hartelust kunnen rennen en vliegen.

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
06:30 - 18:30
Dinsdag
06:30 - 18:30
Woensdag
06:30 - 18:30
Donderdag
06:30 - 18:30
Vrijdag
06:30 - 18:30
Zaterdag
06:30 - 18:30
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van Kinderdagverblijf Nanoq in Made. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »