kinderdagverblijf tijd voor kinderen  

Bremstraat 102A, 4711CJ, St. Willebrord

9,3
kinderdagverblijf tijd voor kinderen, St. Willebrord - Beste-kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, heeft een warme uitstraling en heeft veel lichtinval. We hebben twee verticale groepen d. w. z. dat de leeftijden varieren van 0 tot 4 jaar. Dagelijks wordt er rekening gehouden met de samenstelling van de groep, zodat we veiligheid en speelplezier kunnen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, heeft een warme uitstraling en heeft veel lichtinval. We hebben twee verticale groepen d.w.z. dat de leeftijden varieren van 0 tot 4 jaar. Dagelijks wordt er rekening gehouden met de samenstelling van de groep, zodat we veiligheid en speelplezier kunnen waarborgen.
Kinderen kunnen zich in eigen tempo ontwikkelen en we proberen hen te prikkelen een nieuwe uitdaging aan te gaan. De ontwikkeling van kinderen wordt goed geobserveerd en geregistreerd. We werken met VVE Piramide Voor- en Vroegschoolse Educatie die doorloopt in de basisschool. We werken met verschillende hoeken zoals: leeshoek, bouwhoek, keuken etc. Kinderen mogen vrij spelen. Er is voldoende spelmateriaal dat zij zelf kunnen kiezen. Hygiene, veiligjheid en toezicht is bij ons zeer belangrijk.
We hebben een zeer enthousiast team die de kinderen stimuleert, troost waar nodig en vooral in hun waarde laat. Naar ouders wodt goed geluisterd om samen het beste uit hun kind(enren) te halen.
Pedagogisch
beleid
In ons pedagogisch beleidsplan laten wij zien welke keuzes wij hebben gemaakt en hoe wij zijn zijn gekomen tot onze specifieke werkwijze. Wij staan voor verantwoorde kinderopvang die bijdraagt aan een goede en gezonde ontwikkeling van het kind in een veilige omgeving. Wji hebben gekozen voor de opvoedingsdoelen van professor J.M.A. Riksen-Walraven. A. emotionele veiligheid B. ontwikkelen van persoonlijke competenties C. ontwikkelen van sociale competenties D. waarden en normen eigen te maken.
Communicatie met ouders
Op alle manieren waar mogelijk is. Wij hebben geen negen tot vijf mentaliteit en u kunt mij (houder kdv) altijd bereiken via: telefoon. sms en e-mail. Ik zal u z.s.m. uw vragen beantwoorden. We maken altijd tijd voor u voor- en ook na de opvang evalueren wij de dag. Wilt u tussentijds even bellen om te vragen hoe het met uw kindje gaat-geen probleem. We hebben een oudercommissie waar u uw vragen op- of aanmerkingen mee kunt delen. Maandelijks krjgt u een nieuwsbrief of kijk op onze website!
Aanmeldings- procedure
U kunt telefonisch een afpsraak maken om vrijblijvend een kijkje te nemen in ons kinderdagverblijf. Bent u tevreden dan kunt u zich zich inschrijven via een inschrijvingsformulier. We maken een plaatsingsovereenkomst met de dagen dat u kind naar de opvang komt. Er zijn ook een aantal formulieren die u in moet vullen zoals: kindformuliler, ophalen kind, toestemming uitstapjes, publiceren van foto etc. Ook willen wij een kopie inentingsbewijs van het CB, nr. verzekering en een foto van uw kind.