De Toverboom  

De Ruiting 2c, 5296KE, Esch

9,3
De Toverboom, Esch - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf de Toverboom is een kleinschalig kinderdagverblijf. Door onze ervaring in de kinderopvang zijn wij er achter gekomen wat wij belangrijk vinden in het bieden van opvang aan kinderen. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ons. Wij hebben een groep waar we... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf de Toverboom is een kleinschalig kinderdagverblijf. Door onze ervaring in de kinderopvang zijn wij er achter gekomen wat wij belangrijk vinden in het bieden van opvang aan kinderen. We vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij ons. Wij hebben een groep waar we aan 9 kinderen opvang kunnen bieden. Doordat de groep zo klein is, kunnen we alle kinderen genoeg en de juiste aandacht geven. Ook vinden we het belangrjk om een direct aanspreekpunt te zijn voor ouders. Zodat afspreken en wensen ook daadwerkelijk nageleefd kunnen worden.
Pedagogisch
beleid
Ons pedagogisch beleidsplan is erg uitgebreid. Ouders mogen altijd een exemplaar bij ons aanvragen.
Communicatie met ouders
Doordat er altijd een van ons aanwezig is op het kinderdagverblijf. proberen we direct te communiceren met de ouders. Verder houden we de ouders via e-mail op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Aanmeldings- procedure
Ouders zijn altijd welkom om een kijkje bij ons te komen nemen. We vinden het wel fijn als hier van te voren een afspraak over gemaakt wordt, zodat we alle tijd hiervoor kunnen nemen. Ouders krijgen een informatiepakket met een inschrijfformulier erbij. Het informatiepakket kan ook altijd per post worden opgestuurd. Op onze website is ons inschrijfformulier ook te downloaden.