KDV De Bonte Koe  

Honingloweg 30, 7581PK, Losser

9,4
KDV De Bonte Koe, Losser - Beste-kinderdagverblijf

Zou jij het leuk vinden om bij ons op de boerderij te komen spelen? Met je overalletje en laarsjes aan helpen de koeien en kalfjes te voeren? Lekker in het weiland rennen, door de plassen stampen of met de traptrekker het hooi helpen binnen te halen? Kinderopvang De Bonte Koe bied deze unieke... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Zou jij het leuk vinden om bij ons op de boerderij te komen spelen? Met je overalletje en laarsjes aan helpen de koeien en kalfjes te voeren? Lekker in het weiland rennen, door de plassen stampen of met de traptrekker het hooi helpen binnen te halen?

Kinderopvang De Bonte Koe bied deze unieke ervaring. Wij zijn een professionele kinderopvang op een echte boerderij
Pedagogisch
beleid
Binnen onze kinderopvang hanteren we de pedagogische visie van de VAK. Deze bestaat uit 4 kernwoorden en is speciaal ontwikkeld voor kinderopvang op de boerderij. Het bieden van emotionele veiligheid. De ontwikkeling van de persoonlijke competentie. De ontwikkeling van de sociale competentie. Het eigen maken van waarden en normen. Vanuit deze 4 kernwoorden wordt er bij De Bonte Koe gewerkt om uw kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
Communicatie met ouders
Eens per jaar vind er een ouder gesprek plaats waarin de observatielijst met ouders wordt besproken. Voor kinderen tot 1 jaar houden wij een schriftje bij. Hierin vermelden wij onder andere de flestijden. slaaptijden en de belevenissen van die dag.
Aanmeldings- procedure
Wilt u uw kind aanmelden voor onze kinderopvang klik dan op de link die u op onze website kunt vinden onder het kopje aanmelden. Vul alle gegevens in en druk daarna op aanmelding verzenden. Na dat wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.