Panta Rhei  

Daam Fockemalaan 22, 3818KG, Amersfoort

8,6
Panta Rhei, Amersfoort - Beste-kinderdagverblijf

Panta Rhei is kinderdagverblijven en BSO’s die goed aansluit bij ouders die hun kinderen graag bewust willen opvoeden. Wij zijn al meer dan 20 jaar groen, werken met eerlijke producten en materialen, hoog opgeleide pedagogisch medewerkers en bieden een inspirerende omgeving voor je kind. Onze... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in Amersfoort »

Kenmerken Panta Rhei

Uurtarief vanaf
€ 7.79
Aantal kindplaatsen
54
Aantal leidsters
20
Horizontale groep
nee
Verticale groep
ja
Gemiddelde groepsgrootte

12
Oprichting
1997
Eten inclusief
ja
Luiers inclusief
ja
HKZ Keurmerk
nee
BSO aanwezig
ja
Min. aantal dagdelen
1
Halve dagopvang
ja
Flexibele opvang
ja
Opvang tijdens vakantie
ja
Voorschoolse educatie
ja
Meertalig
nee

Extra kenmerken

  • Grote buitenruimte
  • BSO aanwezig
  • Biologisch
  • duurzaam

Laatste aanpassing door KDV (29 juni 2018)

Wat biedt dit KDV?

Wij zijn eerlijk, groen, duurzaam en biologisch!

Beste beoordeling

8,6

ik zou er zelf wel willen zitten

29 juli 2013 | zilvervos | Periode van: 2-2011 tot: heden

Panta Rhei Amersfoort is een prachtige opvang voor onze dochter. De locatie - een oud klooster met een groot buitengebied dat afgesloten is van de openbare ruimte - is prachtig. De instelling is antroposofisch, kent relatief kleine groepen, heeft veel oog voor het kind en zijn unieke ontwikkeling. De leidsters zijn over het algemeen allemaal even lief, ervaren en deskundig. Er wordt gezond gegeten, veel gezongen en onze dochter komt altijd met blozende wangen thuis. Het is duidelijk dat ze er graag is. Er zijn veel activiteiten waar ouders welkom zijn (Sint Maarten, Sint Jan, het knutselen van de Sintkadootjes, bijv) en ouders worden goed op de hoogte gehouden van hoe het met hun kind op de groep gaat. Kinderen krijgen een vaste "mentor" aangewezen op een groep. Zo nu en dan zijn er extra activiteiten zoals peuterdans of een "berendokter", er wordt regelmatig gebakken met de kindjes. Al met al een heerlijke plek.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, aandacht voor gezond eten, veel buiten, aandacht voor de natuur en het kind, Facebook-pagina die regelmatig geupdate wordt, vervoer van/naar bepaalde scholen vanuit de BSO
Minpunten: het is iets duurder dan een regulier kinderdagverblijf, maar dit krijg je dubbel terug in de begeleiding, locatie en aandacht voor je kind

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van Panta Rhei in Amersfoort. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »