Tijd4Kids  

Klokkenlaan 1111, 5231AZ, 's-Hertogenbosch

8,8
Tijd4Kids, 's-Hertogenbosch - Beste-kinderdagverblijf

Ons KDV is kleinschalig en biedt opvang in een baby groep (0-2 jaar) en een peuter groep (2-4 jaar) door deze indeling in leeftijdscategorieën kunnen we inspelen op de behoeftes en ontwikkeling van de kinderen. Tijd4Kids streeft naar huiselijkheid, veiligheid, vrolijkheid, vertrouwen, en... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in 's-hertogenbosch »

Kenmerken Tijd4Kids

Uurtarief vanaf
€ 6.60
Aantal kindplaatsen
27
Aantal leidsters
8
Horizontale groep
nee
Verticale groep
ja
Gemiddelde groepsgrootte

14
Oprichting
1981
Eten inclusief
ja
Luiers inclusief
ja
HKZ Keurmerk
nee
BSO aanwezig
nee
Min. aantal dagdelen
1
Halve dagopvang
ja
Flexibele opvang
ja
Opvang tijdens vakantie
ja
Voorschoolse educatie
ja
Meertalig
nee

Extra kenmerken

  • gevestigd in woonzorgcentrum
  • waardoor de kinderen 2x per week een activiteit hebben bij de oudere mensen.

Laatste aanpassing door KDV (19 april 2019)

Wat biedt dit KDV?

Naast Uk & Puk activiteiten hebben we een prachtig project met het zorgcentrum De Hooghe Clock. 2x per week komen de kinderen in contact met bewoners en doen samen spelletjes. Voor zowel de bewoners en de kinderen is het een bijzondere ervaring. Lees meer op www.kdvtijd4kids.nl

Beste beoordeling

9,5

Kleinschalig kinderdagverblijf met deskundig vast team!

02 augustus 2014 | W. Ketelaar | Periode van: 11-2013 tot: heden

Kinderdagverblijf Tijd4Kids is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee groepen. Het team bestaat uit 8 vaste , deskundige medewerkers die liefdevol met de kinderen omgaan en hun ontwikkeling goed volgt. Door de kleinschaligheid zijn de lijnen kort, zijn zaken snel en makkelijk bespreekbaar. En alle medewerkers kennen alle ouders en kinderen. Erg prettig en overzichtelijk. Ik breng mijn zoontje van 13 maanden met een zeer goed gevoel. Er worden diverse activiteiten gedaan met verschillende thema's. Laatst is er een voertuigenweek georganiseerd waarbij op maandag een treinritje werd gedaan met de peuters, op dinsdag kwam er een politie-auto, op woensdag een ambulance en op donderdag een brandweerauto. Erg leuk voor alle kinderen (en ouders)! Daarbij heeft Tijd4Kids tweemaal per week het peuterproject, waar de bewoners van het woonzorgcentrum en de peuters van Tijd4Kids gezamenlijk activiteiten doen en veel plezier aan beleven. Dit kinderdagverblijf is TOP!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, * Flexibele opvang volgens rooster mogelijk., * Tweemaal per week Peuterproject., * Kleinschalig en korte communicatielijnen.,

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van Tijd4Kids in 's-hertogenbosch. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »