Kindergarden Honingerdijk  

Honingerdijk 65, 3063AK, Rotterdam

8,3
Kindergarden Honingerdijk, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Kindergarden is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige, professionele kinderopvang biedt. Bij Kindergarden krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De unieke locaties zijn met zorg gekozen en alle vestigingen zijn... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kindergarden is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige, professionele kinderopvang biedt.

Bij Kindergarden krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De unieke locaties zijn met zorg gekozen en alle vestigingen zijn gezellig en warm ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rustige kleuren en verschillende soorten stoffen om het prikkelen van de zintuigen te stimuleren.
Een dag bij Kindergarden is een feestje voor uw kind maar ook voor u. De toegankelijkheid van de leidsters en de veiligheid van de omgeving maken dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Kindergarden kunt toevertrouwen. Kindergarden is een kleine stap naar groot geluk.



Pedagogisch
beleid
In de eerste vier levensjaren van een kind wordt de basis gelegd voor de persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk dat kinderen in deze periode voldoende geprikkeld worden. De natuurlijke behoefte om zelf dingen te ontdekken, te onderzoeken en te proberen moet dus zoveel mogelijk worden gestimuleerd. Kindergarden werkt volgens een pedagogisch beleid, gebaseerd op de ideeën van verschillende pedagogen en diverse pedagogische theorieën. Dit unieke beleid is uitgewerkt in een werkplan, dat door al
Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
Aanmelden kan via het digitale formulier op onze website. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.